Cupcakes & Brownies

Algemeen | Smaken

Cupcakes14527446_10154537895031530_96211862_n-800x533

Met cupcakes kun je oneindig variëren. Een vanille of chocolade cupcake gevuld met een lekker smaakje botercrème versierd met een marsepein of fondant topping naar jouw wens en thema! Ook is het mogelijk om een cupcake met een crèmetopping te bestellen. Bij het kopje smaken kun je kiezen uit de verschillende smaken en de verschillende soorten cupcakes, hier kun je je eigen cupcake samenstellen!

Wil je een persoonlijke foto of bijvoorbeeld een afbeelding van je superheld op je cupcakes? Dit is mogelijk, Kers op de Taart beschikt zelf over een foodprinter. Lees meer bij het kopje foto op de taart. Informeer naar de mogelijkheden, en neem eens een kijkje in mijn galerij.

Kers op de Taart heeft ook een aantal lekkere en originele cupcakes in het assortiment, met een vaste prijs van €2,50 per stuk. Deze cupcakes zijn ook in een mini variant te bestellen, ideaal voor kinderen of voor een kleine lekkernij, de prijs van een mini cupcake is €1,60 per stuk.

Lovely-white-raspberry-cupcake: vanillecupcake met een frisse frambozencrèmetoef met als Kers op de Taart witte chocolade krullen.
Fresh-lemon-merengue-cupcake: vanillecupcake met een frisse citroencrèmetoef met merengue in de toef.
Apple-cinnamon-cupcake: vanillecupcake met stukjes appel afgemaakt met een toef kaneelcrème.
Choco-mokka-cupcake: chocoladecupcake met stukjes chocolade en walnoot met een romige toef mokka crème en een walnoot in de toef.
Havenly-hazel-choc-cupcake: chocoladecupcake met stukjes chocolade met een zalige toef chocolade-hazelnootcrème afgemaakt met een hazelnoot in de toef.
Choco-loco-cupcake: chocoladecupcake met stukjes chocolade met een zalige toef chocoladecrème afgemaakt met chocolade krullen.
Kers-op-de-cupcake
: chocoladecupcake met stukjes chocolade met een zalige toef kersencrème afgemaakt met chocolade krullen.

Sweet-caramel-cupcake: Caramelcupcake met een toef vanillecrème en afgemaakt met blokjes caramel.
Coconut-strawberry-cupcake: kokoscupcake gevuld met verse aardbeien met een romige toef vanillecrème met geraspte kokos! cupcake
Oreo-cupcake: De vanillecupcake met stukjes oreo en daar boven op de oreocrème met in de toef een oreo-koekje zijn een waar feestje om op te smikkelen!

Het is ook leuk om cupcakes cadeau te doen! Laat ze verpakken in een mooie doos met venster!


Brownies

Kers op de Taart verkoopt voor de echte chocoladeliefhebber  ook Rocky Road Brownies. De brownie smaakt zoals een echte brownie hoort te smaken, de chocolade topping met caramelblokjes, marshmallows en nootjes maakt het helemaal af! De prijs per stuk is €2,50 en is te bestellen vanaf 9 stuks.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje bij mijn galerij.

Voor meer informatie kijk bij de algemene voorwaarden.