Over Kers op de Taart

Welkom bij Kers op de Taart!

Cupcakes-vullen

Mijn naam is Louella en ik ben 31 jaar. Ik heb al van jongs af aan één grote hobby: BAKKEN! Ik vind het erg leuk om mensen blij te maken met lekkere en mooie taarten, daarom heb ik mijn eigen taartenbedrijfje opgericht. Sinds 31 mei 2013 is Kers op de Taart officieel! De combinatie van taarten bakken, workshops en kinderfeestjes organiseren is erg leuk.

Alle taarten bak ik vanuit huis, in 2016 heb ik een nieuwe keuken laten plaatsen met mooie professionele apparatuur. Daarnaast heb ik een aparte ruimte met een grote koeling waar ik mijn taarten verder afmaak en decoreer.

Wat heeft Kers op de Taart je allemaal te bieden?
Ben je op zoek naar een mooie en lekkere taart of cupcakes helemaal naar jouw wens voor bijvoorbeeld een verjaardag, een geboorte, een bruiloft of een andere gelegenheid? Dan ben je aan het goede adres!

Er is keuze uit versierde taarten, deze taarten kun je laten vullen met allerlei smaakjes en ook lekker met vers fruit! Ook verkoop ik cupcakes met toppings en vullingen helemaal versierd naar jouw wens.

Ook verkoopt Kers op de Taart verschillend huisgemaakt gebak zoals appeltaart, een CitroenMerenguetaart, een witte chocolade cheesecake en nog veel meer. Het is ook mogelijk om een taarttafel te bestellen die ik helemaal aankleed in het thema van uw feest!

Ik houd jullie graag op de hoogte door mijn berichten en foto’s op mijn blog te plaatsen, deze kun je vinden op de home pagina. En op mijn facebook pagina, deze kun je met het facebook icoontje (rechts boven op de website) openen. Sinds 2017 ben ik ook te vinden op instagram.

Wil je ook graag een taart bestellen of een origineel kinderfeestje organiseren? Of wil je graag leren hoe je zelf een taart moet vullen en versieren, volg dan een workshop bij Kers op de Taart!
Neem eens een kijkje op de website voor de verschillende mogelijkheden.

Je kunt altijd contact op nemen met:
Kers op de Taart
Louella
kersopdetaart@hotmail.com
0653777116

20622097_1421636434552913_102573029076355465_n