Versierde taarten

Algemeen | Smaken

15421009_1193756274007598_2218465308813029486_nEr is altijd wel een reden om taart te eten. Bij Kers op de Taart maak ik graag een taart naar jouw wens en in het thema waarvoor je de taart nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of een geboorte.

Voor de taart bak ik een luchtig biscuit. Deze vul ik met verschillende smaken.  Je kunt eindeloos variëren. Kijk voor de verschillende smaken bij het kopje smaken.
De taart met bekleed en versier ik met fondant.

Wat ook leuk is voor een kindertaart, om een klein mep-taartje er bij te bestellen in het thema van de versierde taart. De jarige Job kan de kaarsjes uit blazen en smikkelen van zijn/haar eigen taartje!
De prijs van een meptaartje is €7,50.

Wil je een persoonlijke foto of bijvoorbeeld een afbeelding van je superheld op je taart? Dit is mogelijk, Kers op de Taart beschikt zelf over een foodprinter. Lees meer bij het kopje foto op de taart. Informeer naar de mogelijkheden, en neem eens een kijkje in mijn galerij.

Een luxe versierde enkele taart is te bestellen vanaf 20 personen met een prijs van €3,25 per persoon.
Een luxe versierde stapeltaart is te bestellen vanaf 21 personen met een prijs van €3,75 per persoon.
Een foto-taart is te bestellen vanaf 18 personen met een prijs van €2,75 per persoon.

Wilt u graag een vers fruit vulling, dan reken ik een bedrag van €0,20-€0,30 per persoon extra.

Uw bestelling kunt u bij mij thuis afhalen. De taart kan in overleg ook bij u worden bezorgd, tegen een kleine vegoeding.

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact op nemen.

Betalingen dienen uiterlijk 7 dagen van te voren worden overgemaakt. Voor meer informatie zie het kopje algemene voorwaarden.