Workshops

Een workshop volgen bij Kers op de Taart is ook mogelijk! Ik kom bij u aan huis en neem alle benodigdheden mee, ook neem ik een lekkernij van Kers op de Taart mee om vooraf van te smullen. Lees hieronder over de mogelijkheden.

cc2

Cupcakes versieren (6 stuks p.p.) €23,50 per persoon
Het vullen van 3 chococupcakes en 3 vanillecupcakes met keuze uit verschillende smaken crème. Vervolgens gaan we de cupcakes versieren met fondant.

Ronde taart versieren €31,50 per persoon
Het vullen van een ronde taart, er is keuze uit verschillende smaken botercrème. Vervolgens smeren we de taart af en daarna bekleden en versieren we de taart met fondant. Deze taart is voor 6-8 personen

Boltaartjes versieren €30,- per persoon
Het vullen van 2 boltaartjes, er is keuze uit verschillende smaken botercrème. Vervolgens smeren we de taart af en daarna bekleden en versieren we de taart met fondant.

Slagroomtaart vullen en versieren €32,50 per persoon
Het vullen van een ronde taart, met slagroom, banketbakkersroom en vers fruit. Vervolgens versieren we de taart met slagroomtoefjes en chocoladekrullen. Deze taart is voor 10-12 personen

Houdt u meer van marsepein, geef dit aan dan versieren we het gebak met marsepein!

Workshops zijn mogelijk vanaf 5 personen.

Wilt u een workshop in een bepaald thema, of een ander formaat taart decoreren neem dan gerust contact op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie zie het kopje informatie voor de algemene voorwaarden.